Panorama Prima pagina

Alertă la Londra. O mașină a intrat într-o mulțime

Publicat de A P
Poliția londoneză a anunțat sâmbătă că mai mulți trecători au fost răniți în apropierea Muzeului de Istorie Naturală din oraș și că un bărbat a fost reținut la locul incidentului, scrie Agerpres, care amintește că presa britanică a relatat că o mașină a pătruns pe trotuarul din fața muzeului.

Serviciul de ambulanță din Londra a anunțat sâmbătă că 11 persoane au primit îngrijiri medicale, în special pentru răni la cap și picioare, după ce un automobil a intrat pe trotuar și a lovit mai mulți pietoni în apropierea Muzeului de Istorie Naturală.

Poliţia londoneză a anunţat sâmbătă că mai mulţi trecători au fost răniţi în apropierea Muzeului de Istorie Naturală din oraş şi că un bărbat a fost arestat la locul incidentului, transmite Reuters, care aminteşte că presa britanică a relatat că o maşină a pătruns pe trotuarul din faţa muzeului.

Poliţia a descris incidentul din zona South Kensington, din vestul Londrei, drept o coliziune şi a menţionat că anchetează cazul. Potrivit EFE, poliţia metropolitană nu a făcut referire la un posibil act terorist.

Lasa un comentariu