Sport

Becali a dezvăluit iar echipa de start. Ce va face Dică

Publicat de Diana F
Gigi Becali este cea mai bună sursă a adversarilor roș-albaștrilor din Europa League. Nu le trebuie scouteri sau prea mari cunoscători acestora, ci doar oameni care să știe să traducă presa românească. Ceea ce nu este deloc greu având în vedere că poate fi folosit gratis google translate. Astfel, patronul FCSB-ului tocmai a dezvăluit iar echipa de start.

“Dică a făcut echipa în funcție de meciul cu Botoșani. E adevărat că sunt bani la mijloc. Dar nici Gnohere, nici Man, nici Pintilii nu vor fi în echipa de start. Pe ei trebuie să-i protejăm pentru meciul cu Botoșani.

Dică o să joace cu Ovidiu Popescu, cu De Amorim, cu Golofca. Tănase a zis că pentru el nu contează că joacă din 3 în 3 zile. Coman va juca în atac. Nu știu dacă intră Andrei Vlad în poartă. Eu l-aș pune pe Vlad. Acum depinde dacă Dică vrea să aibă mai multă siguranță cu Niță”, a spus la Pro X.

Echipa de start FCSB: A. Vlad – Enache, Larie, Bălașa, J. Morais – Ov. Popescu, Nedelcu – Golofca, Fl. Tănase, De Amorim – Fl. Coman

Partida dintre FCSB și elvețienii de la Lugano se joacă azi, de la ora 22:05, pe Arena Națională și va putea fi urmărită în direct pe Telekom Sport și Pro TV.

Citește și:

Și astăzi este sărbătoare. Cine a fost Sfânta Filofteia

Lasa un comentariu