Finante & Afaceri

Campanie PNL București: “Amintește-i primarului că traficul este o prioritate”

Publicat de Sebastian A.

PNL București a anunțat pe pagina oficială de socializare continuarea demarării campaniei de responzabilizare a primarului general, Gabriela Firea, legat de traficul infernal din Capitală.

“Două milioane de bucureșteni stau zi de zi blocați în trafic. Indiferent de vreme, indiferent de zi sau oră. Acest blocaj permanent are un efect nociv asupra vieții fiecăruia dintre noi. De la poluare și stres, până la banii pierduți de economia orașului. Timpul petrecut in trafic se traduce în milioane de euro pierduți de companii, pierduți de bugetul local și pierduți de fiecare bucureștean în parte. Un oraș prosper este un oraș în care infrastructura funcționează”, anunță PNL București.

Formațiunea mai spune că sunt nenumărate exemple de orașe care au rezolvat această problemă.

“Avem nenumărate exemple de orașe din lume care au reușit să rezolve această problemă, în ciuda unei populații mult mai numeroase. Prima condiție este să avem o administrație responsabilă și interesată de a rezolva aceste probleme. #218orepean blocați in trafic. Campania continuă de astăzi si pe strada. Amintește-i primarului că traficul este o prioritate!”, se mai arată în mesajul postat.

Lasa un comentariu