Panorama Stiinta & Cultura

Care sunt câștigătorii premiilor Emmy

Publicat de Diana F
Unele dintre cele mai prestigioase distincţii pentru producţiile americane de televiziune, premiile Emmy, au fost decernate. Ceremonia a avut loc la Microsoft Theater, în Los Angeles, iar gazda acestei festivități a fost comediantul Sthephen Colbert. 

Emisiunea „Saturday Night Live” şi serialele „The Handmaid’s Tale” şi „Big Little Lies” au fost marii câştigători ai celei de-a 69-a gale. Producţiile s-au învrednicit cu câte trei statuete.

Producţia “The Handmaid’s Tale” a obținut premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal, Elisabeth Moss, şi cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramă Ann Dowd. Serialul a mai luat statueta pentru cea mai bună regie și respectiv scenariu al unei drame.

Drama “Big Little Lies” a fost a obţinut premii la categoria film de televiziune pentru cel mai bun actor secundar,Alexander Skarsgard, şi cea mai bună actriță în rol secundar, Laura Dern.

Pentru prestația din “This Is Us” , Sterling Brown a fost desemnat cel mai bun actor în rol principal într-un serial dramă. Aceata este al doilea premiu Emmy pentru el în ultimii doi ani.

Alec Baldwin a fost premiat pentru modul în care l-a ironizat pe președintele american, Donald Trump, în cadrul emisiunii NBC, „Big Little Lies”. Rolul a propulsat audiența emisiunii la cote record. Este cea de a 18-a nominalizare la Emmy pentru actorul de 59 de ani, care mai are în palmares două statuete.

Citește și:

Ce face Klaus Iohannis zilele acestea la New York

Lasa un comentariu