Panorama

Cât va costa înlocuirea lui Kevin Spacey în noul film al lui Ridley Scott

Publicat de Eugenia Popescu
Este greu să ignori titlul filmului din care actorul Kevin Spacey urmează să fie retras: “All the Money in the World” (Trad.:”Toți banii din lume”) – pentru că va însemna mult mai mult decât scoaterea actorului din film, va însemna şi foarte mulţi bani cheltuiţi în plus. Înlocuirea lui Kevin Spacey în noul film al lui Ridley Scott va costa milioane.

Scenariul lui Ridley Scott despre răpirea din 1973 a lui John Paul Getty III, în vârstă de 16 ani, și despre încercarea disperată a mamei sale (jucată de Michelle Williams) de a-l convinge pe bunicul său, miliardarul J. Paul Getty, de a plăti răscumpărarea va păstra data de 22 decembrie pentru premieră, în ciuda acuzațiilor de agresiune sexuală și hărțuire din jurul lui Spacey, care îl interpretează pe J. Paul Getty în film.

A fost anunțat joi că Spacey va fi înlocuit de actorul Christopher Plummer, chiar dacă filmul este deja montat.

Este o mișcare fără precedent la Hollywood și ar putea costa peste 10 milioane de dolari pentru a se retrage filmul, potrivit Variety.

Costurile pentru opt-zece zile de filmare cu Plummer se aşteaptă să fie între 250.000 si 400.000 de dolari pentru ca acesta să preia rolul. Cheltuielile suplimentare vor fi şi pentru ca Michelle Williams şi Mark Wahlberg să se întoarcă pe platurile de filmare. Implicarea lor va costa mai mult dacă ar fi făcut deja cele două săptămâni de reluări programate care au fost stipulate în contracte. Apoi, există și costurile suplimentare pentru post-producție și materiale noi de marketing.

Scott și finanțatorii filmului Imperative Entertainment simt că este un joc de noroc care merită jucat deoarece vor să scoată filmul înainte de seria FX “Trust” din ianuarie, care urmăreşte de asemenea răpirea lui Getty.

În mod surprinzător, Scott nu va folosi efecte digitale la filmarile cu Plummer.

Când au apăut știrile despre înlocuirea lui Spacey, cei mai mulți credeau că Plummer va fi pus în scenă prin metoda trucajului. Cu toate acestea, Scott și producătorii filmului consideră că va fi mai economic să reînsuflețească scenele, care sunt în mare parte fie fotografii ale personajului, fie el însuși, fie doar câțiva alți actori.

Filmările se vor face în următoarele două săptămâni.

Deși există numeroase filme în trecut care au dus brusc la apariția unor noi actori în mijlocul producției din diverse motive – Martin Sheen la înlocuit pe Harvey Keitel în “Apocalypse Now”, Michael J. Fox la înlocuit pe Eric Stoltz în “Back to the Future “- aceasta este prima dată când un actor a fost înlocuit din cauza unui scandal din spatele scenei.

Spacey a fost concediat din show-ul de pe Netflix, “House of Cards”, la începutul acestei luni, după ce mai mulți bărbați l-au acuzat pe actorul câștigător al Oscarului de hărțuire sau asalt sexual. Cel de-al șaselea și ultimul sezon al serialului a fost oprit din producție.

Lasa un comentariu