Sport

Ce au hotărât Gigi Becali și Dică în privința lui Alibec

Publicat de Diana F
Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a avut o ședință cu antrenorul său, Nicolae Dică, pentru a-i hotărî soarta lui Denis Alibec, 26 de ani, unul dintre cele mai scumpe transferuri din ultimii ani ale echipei care cândva juca în Ghencea. El a fost o perioadă exclus din lot, dar a revenit în echipă în meciul cu CS U Craiova.

Pentru meciul cu formația din Israel, Nicolae Dică îl va titulariza pe atacant. Decizia lui Dică vine după o discuție a antrenorului cu Gigi Becali, finanțatorul echipei, care-l vrea titular pe atacant. La meciul din Europa League vor fi prezenți mai mulți scouteri, iar FCSB urmează să primească o ofertă de 11 milioane de euro pentru Alibec.

“O singură discuție am avut cu Dică legată de Alibec. I-am spus așa: «Respect toate hotărârile pe care le iei, dar te rog un singur lucru. Vreau să-l aduci pe Alibec în formă la meciul cu Beer Sheva, cu înțelepciune și cu tact». Atât i-am spus. Ce a făcut el după, nu mai știu. Îi mulțumesc că a făcut ceea ce eu voiam să fac” a spus Becali, la Digi Sport.

Alibec are 2 goluri marcate în acest sezon, unul în Europa League și unul în preliminariile Champions League. În Liga 1, în 10 meciuri, nu are nicio reușită.

 

Citește și:

http://www.infopinia.ro/unul-dintre-cele-mai-importante-monumente-din-bucuresti-descompunere/

Lasa un comentariu