Panorama

Ce băuturi preferă cele mai puternice persoane din lume

Publicat de A P
Unii dintre cei mai puternici oameni de pe planetă nu consumă deloc alcool, însă există și persoane care se mai relaxează cu un pahar de vin sau cu bere.

Dacă te așteptai ca Vladimir Putin să fie consumator de votcă, află că acesta bea mai degrabă bere. A descoperit această băutură când a fost într-o vizită în Germania. Oricum, liderul rus bea alcool foarte rar, la petreceri sau alte evenimente sociale.

Angela Merkel nu s-a sfiit să apară în public bând bere, semn că este una dintre băuturile sale preferate. Liderul german nu refuză nici vinul alb. După o vizită la Copenhaga, secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a lăudat-o pentru rezistenţa pe care a avut-o în serile în care au stat la şuete şi un pahar de vin, scrie gustarte.ro.

Donald Trump nu bea niciun fel de acool. El însuşi a explicat că motivul ţine de o experienţă din familie care l-a marcat. ”Am învăţat de la fratele meu Fred. Era un tip fantastic, care a ales alcoolul, din cauza căruia a şi murit”. Trump nu bea nici cafea şi nici nu fumează.

Regina a II-a a Marii Britanii obişnuieşte ca înainte de prânz să bea un pahar de gin şi unul de Dubonnet cu o felie de lămâie, iar seara un martini sec şi un pahar de şampanie, potrivit unui raport dat publicităţii de Business Insider. Ginul şi vinul Dubonnet sunt băuturile preferate ale Reginei după cum a declarat bucătarul ei personal Darren McGrady.

CITEȘTE ȘI:

Țara care va introduce pedeapsa cu moartea pentru politicienii corupți

Lasa un comentariu