Sport

Ce comparație face Dică între Alibec și Gnohere

Publicat de Diana F
Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, este pus sub presiune când trebuie să aleagă atacanții pentru echipa sa. Gigi Becali vrea să-și recupereze sub orice preț banii pe Alibec așa că îl impune în echipă, în dauna lui Gnohere, care este în formă și care marchează aproape meci de meci când este introdus pe teren. Aseară FCSB a învins-o pe Concordia Chiajna cu un gol al francezului, scor final 2-1.

“Avem încredere în Denis că va începe să marcheze. A intrat bine, și-a creat două ocazii, dar din păcate n-a marcat. Gnohere și Alibec sunt diferiți. «Bizonul» e atacant de careu, e oportunist. Denis e mai mobil, intră în combinații.

Important e ca Denis să treacă peste aceste momente. M-aș bucura pentru Denis să marcheze la echipa națională”, a declarat Dică la  Telekom Sport.

El a mai adăugat.

“Jucătorii trebuie felicitați pentru că-și dau viața pe teren. Sunt dezamăgit puțin că am primit gol pe o fază fixă. S-a întâmplat și la meciurile cu Beer Sheva și Craiova. Le-am cerut concentrare băieților, pentru că știu că cei de la Chiajna au doi jucători foarte buni la aceste faze: Deaconu și Bumba”, a încheiat Dică.

Lasa un comentariu