Finante & Afaceri

Ce spune Tăriceanu despre amânarea modificării Codului Fiscal

tariceanu
Publicat de Sebastian A.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni că, în opinia sa, nu este nicio problemă cu amânările succesive ale şedinţelor de Guvern în care trebuia adoptată Ordonanţa de Urgenţă privind modificarea Codului Fiscal

”Cred că atunci când este vorba despre adoptarea în Guvern a unui pachet de măsuri atât importante, rapiditatea nu este factorul cheie. Eu cred că, dimpotrivă, necesitatea de a analiza aşezat toate aspectele şi toate consecinţele pe care le comportă o astfel de decizie este un act normal până la urmă, de minimă înţelepciune”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu întrebat dacă este bine că s-a amânat pentru moment adoptarea noilor măsuri fiscale, transmite News.ro.

Întrebat dacă varianta ca măsurile fiscale să fie adoptate prin Ordonanţă de urgenţă rămâne în continuare bătută în cuie, Tăriceanu a spus că el nu știe.

”Nu mă întrebaţi pe mine ce face Guvernul pentru că, după cum ştiţi, conform principiului separaţiei puterilor în stat, Guvernul decide ce trebuie să facă. Sigur că conlucrăm cu Guvernul şi dacă primul ministru va simţi nevoia să se consulte cu Parlamentul, fără îndoială o va face”.

Lasa un comentariu