IT

Cel mai bun browser pe care sigur nu l-ai încercat niciodată

Vivaldi
Publicat de Cristian T.
Există multe browsere de web care să atragă pe cei care doresc o experiență nouă de navigare. Browserul Google Chrome conduce detașat, urmat de Mozilla Firefox , Apple Safari, Microsoft Edge , Opera și multe altele.

Șansele sunt că ați auzit de acestea și că le-ați încercat pe toate. Acum, însă, există un nou browser pe scenă, încercând să împingă piața saturată deja de atâtea opțiuni.  Se numește Vivaldi , iar rădăcinile sale provin din Opera, care, dacă întrebați mulți utilizatori profesioniști, a cam ieșit din peisaj. Browserul web Vivaldi s-a născut pentru a îndeplini ce nu a putut face Opera.

Inspirat de compozitorul baroc italian și de violonistul virtuoz Antonio Lucio Vivaldi , Tetzchner și echipa sa au creat Vivaldi pe motorul browser-ului Chromium , care stă și la baza browserelor Google Chrome, Chrome OS, Opera și a altor browsere Mozilla și Microsoft.

Este ideal pentru studenți, lucrători în birouri și designeri

Unul dintre cele mai unice opțiuni ale lui Vivaldi este funcția Notes, găsită pe panou. Vivaldi vă permite să tastați note într-o fereastră mică încorporată în panoul extins în timp ce navigați pe internet. Aceste note pot include fișiere atașate stocate local pe PC, capturi de ecran complete, linkuri și o captură specifică a unei zone selectate.

Un alt instrument de economisire a timpului este funcția Panoului Web al Vivaldi. Panourile web nu sunt exact marcaje, ci sunt destinate site-urilor care servesc ca instrumente, cum ar fi Wikipedia, dicționare online, feeduri RSS și altele. Panourile Web se deschid în cadrul panoului central și nu includ barele de adrese.

Vivendi este un set complet de unelte pentru surferi web, plin de gadgeturi pe care, probabil, nici măcar nu ați știut că aveți nevoie. Este un browser în care vă puteți crea propiile teme de navigare și stiluri de afișare a siteurilor.

Browserul este gratuit.

Lasa un comentariu