Politică Prima pagina

Cele trei nume propuse în locul miniștrilor demisionari

Publicat de Diana F
Toată România a așteptat până târziu în noapte ca PSD-ul să hotărască destinul Guvernului și a celor trei miniștri care au fost propuși de Tudose pentru a fi remaniați. Până la urmă, Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc și-au dat demisiile și astăzi, în ședința de la PSD de la ora 12:00, se va discuta cine vor fi înlocuitorii lor. Se pare că trei nume au fost propuse: Marcel Ciolacu la Ministerul Dezvoltării Regionale, Mihaela Popa la Fonduri Europene şi Gabriel Vlase la Transporturi. Cel puțin așa anunță realitatea.net.

Gabriel Vlase, propus pentru Transporturi, a apărut în dosarul retrocedarilor, în care Hrebenciuc este trimis in judecata, dar acesta a negat orice legătură. Presa a mentionat numele sau si in alte scandaluri cu retrocedari inca de cand detinea functia de subprefect de Bacau (2001 – 2004). Gabriel Vlase a fost presedintele comisiei de Control SIE si a urmat cursuri la Agentia Nationala de Informatii a SRI.

Ion Marcel Ciolacu, vicepremier în Guvernul Tudose 1, este unul din oamenii de maxima incredere a lui Liviu Dragnea, din cercul de apropiati cu acces la decizia politica.

Dovada relatiei stranse cu liderul PSD este participarea la celebra partida de pescuit cu fostul premier Sorin Grindeanu. Dragnea l-a promovat politic, astfel ca din februarie 2017 este liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor.

Citește și:

Klaus Iohannis, întâlnire cu președintele Consiliului European

Lasa un comentariu