Prima pagina Sport

Cine este iubitul Simonei Halep. Ce spune Ilie Năstase despre relația lor

Publicat de Diana F
Ieri toată lumea s-a întrebat cine este omul lângă care Simona Halep a fost fotografiată în vacanță. Iar astăzi s-a desluișit misterul. S-a aflat cine este bărbatul misterios alături de care numărul 1 mondial în clasamentul WTA își petrece vacanța din Portofino, Italia.

Este tot român, născut la Pitești, fost jucător de tenis, dar fără rezultate notabile și îl cheamă Radu Barbu. Cea mai bună clasare a fost locul 1.151, în 2004. Acesta se cunoaște cu mai mulți jucători de tenis, printre care Horia Tecău, Florin Mergea și Victor Crivoi.

Năstase a afirmat că nu-l cunoaște pe fostul tenisman român, care în prezent are 34 de ani și  antrenează loturi de copii, însă este de părere că Simona Halep va fi mai liniștită cu un prieten lângă ea.

“Ea știe ce este mai bine. Oricum, mai mult de locul 1 nu poate fi! E problemă personală, sentimentală, și nu am ce să spun mai mult. E mai liniștită cu prieten lângă ea. Trebuia să încerce!

Dacă a făcut pasul ăsta, înseamnă că este mai bine pentru ea. Eu nu-l cunosc pe acest băiat. Nu e generația mea, e mai tânăr decât mine”, a spus Năstase, conform Libertatea.

Lasa un comentariu