Gastronomie Sanatate

Ciocolată de casă vegan fără zahăr

Publicat de Diana F
Ce poate fi mai bun decât o ciocolată de casă de post și fără zahăr? Iar dacă optezi pentru varianta asta nici nu trebuie să te chinui prea mult să o faci. Citiți aici o rețetă simplă și delicioasă.

Ingrediente

100 g indulcitor Green Sugar
100 g unt de cacao
50 g ulei de palmier (topit)
170 g cacao
20 g migdale (nuci, alune sau fructe deshidratate)

Valori nutritionale (100g)

376kcal/ 1573 Kj Valoare energetica
8,53 g Proteine
0,85 g Total zaharuri
41,63 g Total lipide
22,1056 g Total acizi grasi saturati
15,4992 g Total acizi grasi mononesaturati
2,6618 g Total acizi grasi polinesaturati
13,38 g Fibre
0,00815 g Sodiu

Mod de preparare

Intr-un vas la bain-marie punem untul de cacao la topit.

Transferam untul de cocos intr-un vas, adaugam uleiul de palmier, indulcitorul pudra si cacao si amestecam cu un tel. La final adaugam migdalele/alunele/nucile tocate.

 Turnam compozitia in forme de silicon si introducem in frigider pentru 30 minute – 1 ora.
Sursa: bucatarealalaplesneala.blogspot.ro

Lasa un comentariu