Politică Prima pagina

Codrin Ştefănescu:”O să ajungă să cerceteze ce a făcut la grădiniță”

Publicat de Eugenia Popescu
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat de procurori într-un dosar de corupţie, fiind acuzat de crearea unui grup infracţional, fraudarea de fonduri europene, abuz în serviciu.

Câteva zeci de persoane – printre care vicepremierul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, deputaţii Claudiu Manda şi Andreea Cosma – au venit pentru a-l susţine pe liderul PSD.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a comentat episodul petrecut în fața sediului DNA, dar și acuzațiile care i se aduc lui Liviu Dragnea, scrie antena3.ro.

„Nu a fost o acțiune organizată. În orice caz, oamenii care au fost acolo nu i-a chemat nimeni. Au venit să-l susțină pe liderul partidului de guvernământ, care este hărțuit de o manieră incalificabilă. Acum, aflăm pe surse că îl cercetează pentru tot felul de lucruri petrecute acum 10-12 ani. O să ajungă să cerceteze ce a făcut la grădiniță, după care vor ancheta tot județul Teleorman, de la cap la coadă. (…) Probabil o să mai facă vreo sută de dosare, dacă vorbim de perioadă când Liviu Dragnea era președintele CJ Teleorman. Horror ce se petrece în România! E o nebunie”, a spus Codrin Ștefănescu, luni dimineață, la Antena 3.

Lasa un comentariu