Sport

Cornel Dinu, răspuns foarte DUR pentru Mutu și Contra

Publicat de Diana F
Fostul mare jucător al lui Dinamo, Cornel Dinu, i-a mitraliat astăzi pe Cosmin Contra și Adrian Mutu, care fac mai nou echipă la națională, după ce au lăsat echipa din Ștefan cel Mare pe loc de play-out și vestiarul dezbinat. Cei doi l-au criticat pe Dinu pentru că a avut curajul să spună lucrurilor pe nume.

”Dimineața să constați că te alintă Contra și seara te mângâie Mutu. Tristă soartă pentru echipa națională. Numai Burleanu și Stoichiță cred că se poate să iasă bine cu unul contra și altul mut. Mai lipsea surdul. Acuzele actualului selecționer sunt puerile și chiar la mintea cocoșului. Se pare că acesta e nivelul. O să vedeți. Da, ai avut acceptul conducerii să faci transferurile din vară la Dinamo, dar cele propuse de voi. Că v-au surâs arginții sau că nu vă pricepeți nu vă poate aduce nicio scuză. Că mai și spui, mâncând din cuvinte, că «Dacă au greșit, să vin eu să repar» este o sfidare infantilă”, a spus Dinu pentru gsp.ro.

El a continuat:

”În ce-l privește pe directorul Mutu, acesta e și mai nepregătit pentru ce doar a dovedit că își dorește. Dar nu se întreabă nici el, firesc, dacă e pregătit pentru unde a vrut să ajungă. Să spui că Eric nu făcea față cu Bilbao e de râsul curcilor. E simplu: ce-i pe care i-ați propus și i-ați adus, pricepuților, au rupt gura târgului cu bascii sau au fost ridicoli? (râde)”

Păcat că deocamdată rămân doar foști buni jucători. Pentru ce fac ei acum, sunt și se va dovedi, tare săraci cu duhul. Și de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Doar oportunismul celor care au fost așezați politic la Federație este cunoscut, acum nu se poate spune că, dând dovadă și de lipsă de caracter, au trădat fotbalul adevărat, sărind doar din ambiții deșarte și înfometate în barca beneficiilor. Și pentru asta nu pot culege decât compătimire. Pe cabotini nu-i invidiază nimeni, nici măcar nu merită să-i luăm în seamă.

Când ajungi prin conjuncturi condamnabile unde nu ți-e locul, pentru că nu ai dovedit că ești pregătit pentru așa ceva și o spui chiar tu, viața te pune prea des înapoi în clasa ale cărei bănci nu trebuia să le sari. Bine, se știe că ei și școala au fost mari dușmani din fragedă copilărie. Veți vedea! Timpul nu le este aliat, ci doar un adversar al slăbiciunilor lor și al dorinței primitive și nefaste de a se ajunge. Și au găsit și cu cine, bată-i norocul! Că au mare nevoie de el în ce s-au băgat!”, a încheiat fostul mare jucător al lui Dinamo.

Lasa un comentariu