Sanatate

De ce trebuie să bei apă cu castraveți zilnic

Publicat de A P
Apa cu castraveți aduce și multe beneficii pentru sănătatea ta și chiar și pentru pielea ta. Iată de ce ar trebui să bei apă cu castraveți în fiecare zi!

Este bună pentru pielea ta

Pe lângă silica, aceste legume conțin, de asemenea, antioxidanți care stimulează sănătatea pielii. Dacă ai acnee, poți reutiliza castravetele îmbibat în apă rece pentru a-l aplica pe tenul tău. Roșeața acneei poate fi redusă și prin simpla spălare a feței cu apă cu castraveți.

Are puține calorii

În timp ce apa are zero calorii, nu ar trebui să te simți vinovată că introduci castraveți în apa ta, mai ales dacă ești la dietă. Un castravete întreg are aproximativ 45 de calorii, deci câteva felii de castravete nu vor adăuga prea multe calorii.

Îți curăță corpul

Apa cu castraveți este cunoscută pentru capacitatea sa de a detoxifia corpul. De fapt, face parte dintr-un proces integrat de curățare, care mai folosește și sucuri pentru eliminarea toxinelor din sistemul nostru, scrie eva.ro.

Îți dă energie

În loc să bei cafea sau băuturi energizante cu zahăr, încearcă să bei apă cu castraveți, deoarece îți oferă la fel de multă energie. Deoarece apa de castraveți este eficientă în eliminarea toxinelor din organism, acest lichid poate preveni oboseala și te poate ajuta chiar și să te concentrezi mai bine.

Lasa un comentariu