Politică Prima pagina Societate

Deputatul PSD care boicotează mitingurile anunțate de partid

Publicat de A P
Duminică seară, Codrin Ștefănescu a anunțat că PSD va organiza un miting de protest împotriva statului paralel și ilegitim.

Însă nu toți membrii din partid vor fi prezenți la manifestații.

Adrian Solomon, președintele Comisiei de muncă din Camera Deputaților, a declarat, luni, că nu va merge la niciun miting de al partidului, sâmbătă.

“Cine are de făcut miting, să facă miting. Eu nu o să fiu în stradă sâmbătă pentru că am alte treburi mai importante. Şi pe Ceauşescu l-au sfătuit unii să facă miting…”, a declarat acesta.

În ceea ce privește mitiungurile anunțate, Ștefănescu a anunțat: “Există o singură tabără în PSD. Astăzi ne-am întâlnit pentru că președinții de organizații județene au cerut întâlnirea cu președintele PSD. S-a stabilit astăzi să facem un miting și noi, un miting de protest. Va fi un miting împotriva statului paralel și ilegitim, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor, a încălcării drepturilor și libertăților cetățenești, a celor care încalcă Constituția”

CITEȘTE ȘI:

PSD, mitinguri de amploare împotriva statului paralel și ilegitim

1 Comentariu

  • Am votat! De ce as mai participa la un miting? Nu sunt nici maidanez, nici boschetar. Mi-am exprimat optiunea la urne. Asa se face intr-un stat democrat. Faptul ca s-ar putea face un miting ii va motiva oare mai tare pe guvernanti sa-si faca treaba? Se vor vota acele legi care i-au propulsat in fruntea acestui stat? Ce-i opreste sa faca ordine azi?… Acum!?… Sau… le va oferi doar confortul “de a se mai aseza pe-o ureche” pentru inca multa vreme, considerand astfel ca electoratul accepta lentoarea si ciuntirea implementarii programului promis initial? Nu! Sunt COMPLET IMPOTRIVA nemerniciei basisto-iohanisto-macoviste, insa, la un miting… nu voi mai iesi. Am mai avut astfel de incercari si nu s-au aratat rezultate. Mizeria creata de pnl-usr-sri sau de… adhd-isti trebuie remediata fix ca in occident. IN FORTA! Majoritatea a decis un lucru. Pai…. sa onoram electoratul, …zic!

Lasa un comentariu