Panorama

Dieta minune care a făcut-o pe Anda Adam să slăbească șase kilograme într-o lună

Publicat de Diana F
Toate vedetele sunt disperate să arate cât mai bine și să dea ușor și repede kilogramele în plus. Ele de cele mai multe ori merg la sală dar și folosesc diverse diete pentru a slăbi. Printre ele se află și Anda Adam, 37 de ani, care a scăpat deja de șase kilograme într-o lună de zile.

O să vă întrebați cum? A renunțat la sare și zahăr.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesanta, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o luna, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, a povestit vedeta potrivit One.

Prietena Andei a vorbit și ea despre această cură de slăbire.

”Dieta se numeşte Nalep şi este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. După ce Anda m-a vazut că am slabit 14 kg în 2 luni, a vrut şi ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legătura, şi el i-a facut Andei regimul personalizat pe un an întreg. E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multa sala şi trebuie sa alterneze proteinele. Ea manânca practic orice, important e ca manânca fara sare şi fara zahar. Medicul explica faptul ca în orice aliment exista aceea cantitate de sare necesara organismului nostru. Anda a slabit 6 kilorgrame, sta de o luna pe regim”, a spus și Lilia Caraush.

Lasa un comentariu