Actualitate Politică Prima pagina Vocea Bucurestiului

DOCUMENT PNL o atacă dur pe Gabriela Firea

Publicat de Sebastian A.

Primarul general, Gabriela Firea, este acuzată de un liberal că politizează companiile proaspăt înființate de municipalitate. 

Ciprian Ciucu, consilier general în Primăria generală a Capitalei, a mai afirmat, pe contul său de socializare, că într-una dintre cele peste 20 de firme înființate de PMB, aproape toți banii vor merge la salarii.

o logică economică în sine, alta decât de a desprinde de bugetul primăriei cârca de bani ce se încasează pe parcări. De la companii iei bani dacă vrei (cum a luat Tudose deunăzi) sau îi lași acolo să facă oamenii aceia ce vor cu ei. Este una dintre cele trei firme în care se va sparge actuala Administrație a Străzilor. După cum e făcut bugetul se observă că nu-s puși pe investiții, ci doar pe administrarea locurilor de parcare, cu acestă firmă. 91,38% din buget merge pe salarii!”, susține Ciprian Ciucu.

„Directorul, un anume Constantin Nicolae, este adus de la una dintre companiile Primăriei Voluntari, S.C. Euro Apavol S.A. Politizare sau coincidență? Nicolae mai este în CA-ul uneia dintre firmele PMB. Dar ceea ce ne indubitează cel mai mult este că și-au fundamentat veniturile din taxa de parcare pentru 73 de zile, 20 octombrie-31 decembrie, pentru 7500 locuri de parcare de doar 2 ore pe zi/loc de parcare! Să fie oare „modelul Cocoș”? Unde sunt restul de bani?”, a adăugat acesta.

 

sursa: facebook.com/ciprian.ciucu

Lasa un comentariu