Externe Panorama Prima pagina

Donald Trump: ”Vladimir Putin mi-a spus…”

Publicat de Diana F
Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a avut sâmbătă o întrevedere cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, la Da Nang, în Vietnam, unde cei doi au participat la summitul APEC (Forumul de cooperare economică Asia-Pacific). El le-a dezvăluit jurnaliștilor aflați la bordul Air Force One în timpul zborului de la Da Nang la Hanoi ce a discutat cu liderul rus.

“El mi-a spus că nu s-a amestecat deloc în alegerile noastre. De fiecare dată când mă vede, el îmi spune:’Nu am făcut asta’ și eu îl cred într-adevăr când mi-o spune. Cred că el se simte foarte insultat din această cauză, ceea ce nu este un lucru bun pentru țara noastră pentru că — încă o dată — ne-ar ajuta mult să avem o relație cu Rusia pentru Coreea de Nord, cea mai mare problemă a noastră în acest moment”, a spus Donald Trump.

Și Vladimir Putin a avut ceva de adăugat referitor la acest subiect: “Tot ce este legat de dosarul rusesc în SUA este dovada luptei politice interne în această țară. Acestea sunt absurdități”.

Citește și:

EMOȚIONANT Un cățel din România a ajuns în Anglia și are nevoie disperată de o casă iubitoare

Lasa un comentariu