Politică Prima pagina

Dragnea, reacţie acidă după acuzaţiile care i se aduc

Publicat de Diana F
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat la ieşirea de la DNA acuzaţiile ce i se aduc cu privire la constituirea de grup infracțional și alte patru infracțiuni, printre care că se află în spatele controversatei firme Tel Drum

”Astăzi am fost la DNA să-mi iau în primire al treilea dosar. Nu pot să intru prea mult în detalii. Este o poveste lungă resping categoric toate acuzațiile. Ceea ce spun de ani de zile mențin – că nu am legături financiare, patrimoniale cu acea societate comercială”, a declarat Dragnea.

Președintele Camerei Deputaților susține că este și el ”curios” să vadă probele de le dosar, pe ce se bazează aceste afirmații. ” Nu cred dacă în 2001 a verificat OLAF”, a mai spus el.

Liviu Dragnea a subliniat că a primit numeroase mesaje de susținere din partea parlamentarilor PSD și a altor membri de partid din țară. De asemenea, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-ar fi spus și el să ”rămână pe poziție.”

Am avut o discuție cu Tăriceanu. Mi-a cerut să rămân pe poziție și să continuăm coaliția. Eu cred că nu e afectată funcționarea coaliției de guvernare, sunt afectat eu, dar încep să mă obișnuiesc. Este un risc pe care sunt dispus să-l duc la capăt. Am avut mesaje de la colegi din țară, primari, parlamentari. Toți mi-au zis să mergem înainte, să u ezităm să nu cedăm pentru a pune în practică în continuare programul de guvernare”, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD susține că nu a constituit niciodată vreun grup infracțional. ”Orice numire politică se face printr-o anumită procedură. Ieri l-am susținut pe Petrea să fie președinte la TSD, un alt grup infracțional”, a mai precizat acesta.

”Nu m-am gândit să-mi dau demisia. Am avut și primesc mesaje de a nu ceda”, a subliniat Dragnea.

Întrebat cum comentează mesajul consilierului premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea, care i-a cerut demisia, liderul social-democrat a afirmat că nu analizează ”ce spune unul sau altul”. ”Mă interesează ca in partid lucrurile să rămână în regulă. Mă interesează ce se discută în partid. Apreciez gestul colegilor care au fost dimineață la DNA”, a mai spus acesta.

Citește și:

VIDEO AȘA CEVA NU AȚI MAI VĂZUT Ce a pățit acest elefant

Lasa un comentariu