Politică Prima pagina

Dragnea și Tudose, lămuriri despre tensiunile din PSD

Dragnea
Publicat de Sebastian A.
Președintele PSD, Liviu Dragnea, și premierul României, Mihai Tudose, au lămurit situația tensionată din acest moment din PSD și nu numai.

(nume vehiculate pt remaniere. Mai aveti nemultumiri?)
Tudose: În spațiul public au fost tot felul de lucruri în ultimele zile. În fiecare noapte m-am întâlnit cu 20 de inși separat, așa am aflat și eu și ei. Au fost știri numai astăzi cu 10 membri ai cabinetului demiși și alți 14 numiți. Ce am avut de spus, am spus, ce a fost de făcut, s-a făcut.
(legile justitiei)
Dragnea: Ne vom întâlni în coaliție și vom lua o decizie care va cuprinde mai multe proiecte de legi, să decidem dacă le vom iniția în Parlament sau le vom da prin procedură guvernamentală.

Dragnea: Vreau să fac o precizare, că ne-a spus Olguța că a apărut o știre ieri că ea aseară s-a certat violent cu Marian Oprișan. Marian Oprișan nu a fost aici, dar asta nu înseamnă că nu s-au certat. Aseară nu a fost ceartă, a fost altceva.

(au fost aplauze?)

Au fost de toate.

(aplauze pentru cine?)

Mi-e greu să vă explic. Cred că am luat o decizie greșită când am închis transmisiunea în direct. Mai bine o lăsam.

(ce s-a intamplat cu PSD in ultimul an, de la cel mai bun scor obtinut de PSD in alegeri, cu schimbarea a doi premieri, atatia ministri)
Dragnea: Cred că am ieșit dintr-o situație extrem de complicată și pentru noi și pentru țară. Cu PSD se întâmplă ce se întâmplă cu multe partide care trec de la opoziție la putere. Este o altă abordare, o altă dinamică și o altă mecanică internă a partidului, dar în afară de asta, se mai întâmplă ceva din exteriorul partidului. Aseară s-a discutat foarte mult despre faptul că nu se dorește să reușim să ducem programul de guvernare până la capăt și să mergem cu un Guvern până la finalul mandatului. Nu vorbim de opoziția politică.
Tudose: Domnul Zamfir de la PNL a afirmat că depunem moțiune de cenzură împotriva Guvernului, pentru că nu este abilitată politic.

Citește și:

Dragnea anunță numele de miniștri propuse astăzi

Lasa un comentariu