Justitie Prima pagina

UPDATE Dragnea, susţinut la DNA de liderii PSD

Publicat de Eugenia Popescu
UPDATE Liviu Dragnea a iesit din sediu DNA după 30 de minute, în aplauzele susţinătorilor şi ale membrilor PSD. Acesta nu a făcut declaraţii la ieşirea de la DNA.

Dragnea a fost citat la DNA în calitate de suspect într-un nou dosar, al treilea, privind fapte de corupţie, iar printre acuzații se regăsesc abuzul în serviciu și fraudare cu fonduri europene.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit luni la DNA, după ce a fost citat de procurori într-un dosar de corupţie, informaţie confirmată chiar de Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD va fi audiat la Direcția Națională Anticorupție, dar nu se ştie încă în ce calitate a fost citat.

În fața sediului DNA s-au adunat mai mulți susținători ai lui Dragnea, inclusiv membri ai PSD și miniștri din Guvernul Tudose. De asemenea, la fața locului a fost instalat un dispozitiv de jandarmi.

Dragnea a fost aşteptat de către un grup de aproximativ 50 de susţinători, membri ai partidului, care s-au adunat la DNA încă din jurul orei 8:00. Liderul PSD a fost primit cu aplauze de către aceştia.

Printre liderii PSD care au venit la DNA să îl susţină pe Dragnea se află vicepremierul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, deputatul Claudiu Manda, şef al Comisiei parlamentare pentru controlul SRI. Ei au susţinut că nu au vorbit cu Liviu Dragnea despre intenţia lor de a veni să îl susţină la DNA.

„Am venit să-l susțin pe președintele partidului. E un moment greu și e normal să-i acordăm un ajutor de susținere”, a spus Marian Neacșu.

În faţa sediul PSD se află şi câţiva contestatari ai preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, supravegheați de forţe de ordine impresionante.

Lasa un comentariu