Politică

Dragnea:”O să spun și eu foarte multe”

Publicat de Eugenia Popescu
Liviu Dragnea condiseră că Laura Codruța Kovesi nu trebuie să demisioneze în urma înregistrărilor prezentate de presă în această perioadă pentru a nu declanșa o nouă criză. Dragnea s-a referit și la faptul că președintele Klaus Iohannis lipsește din țară, fiind plecat în vizite externe importante, și că nu ar fi benefică o demisie a lui Kovesi.

”Din păcate, da. Dacă acele înregistrări sunt autentice, situația e foarte gravă. Asta arată un tip de abordare care nu e corect și legal din partea unor procurori sau a unei instituții. Am înțeles că Inspecția Judiciară s-a autosesizat, că ministrul Justiției a recționat. Atâta timp cât președintele nu e în țară, amân să mă pronunț. Nu am vorbit cu domnul președinte. Mă veți întreba dacă Kovesi trebuie să plece. O criză se închide miercuri, nu trebuie să mai venim cu altă criză. În plan personal, m-a deranjat foarte tare.

Aproape toate afirmațiile sunt pe lângă lege și Constituție. Aștept un document care să spună dacă acele înregistrări sunt autentice și o să spun și eu foarte multe.”, a declarat Liviu Dragnea, relatează stiripesurse.ro.

Lasa un comentariu