Opinii Prima pagina

EXCLUSIV Schimbare IMINENTĂ a ambasadorului SUA

SUA Klemm
Publicat de Eugen Roman
Deși dl. Hans Klemm, ambasadorul american la București , dădea asigurări că nu va pleca, el fiind un “profesionist” și nu o persoană numită politic, Administrația Trump i-a pus gând rău.

Surse de la Departamentul de Stat au confirmat shimbarea sa într-un timp foarte scurt (cca. o lună). Cel care va veni nu are nici un fel de legături cu România (nici de afaceri, nici de origine) fiind trimis cu scopul precis de a repara greșelile predecesorilor săi. Astfel, este de așteptat o schimbare radicală a politicii americane în România. Ar fi și timpul!

 

3 Comentarii

  • vechilul acesta este “creierul” sistemului ilegal de putere instalat în ultimii ani ! Cu “spatele” asigurat de el s-a miscat coldea, lascu codruţă, livia stanciu, &co , slugile unui idiot ce a făcut mult rău inclusiv atitudinii multor români fată de SUA ! sperăm să fie trimis ambasador la ISIS !

    • eu nu cred ca este un creer, mai de graba as putea sa ma gandesc ca ar putea fii exponatul unei politici daca as putea sa ma exprim asta ,in interesul unui grup care a dorit sa faca afaceri nerespectand legea Romaneasca si pagubindune pe noi,lasindune fara spitale,scoli,politie si armata.Asta gandesc eu

Lasa un comentariu