Societate Vocea Bucurestiului

Firea, anunț legat de licitația pentru achiziționarea autobuzelor noi

Gabriela Firea
Publicat de Sebastian A.

Primarul general al Capitalei, Gabriel Firea, a declarat luni că Primăria Municipiului București va lua o decizie prin care procedurile de achiziționarea a celor 400 de autobuze noi să fie posibile.

“CNSC consideră că 95% din contestațiile care au fost depuse sunt nefondate, restul de 0,5% nu sunt considerate fondate, dar sunt anumite aprecieri pentru care trebuie să aducem câteva lămuriri și informații suplimentare, de aceea pot să trag concluzia, în calitate de primar general, că suspendarea pe care a trebuit să o suportăm cu toții pe nervii și pe viața bucureștenilor a fost una 100% nefondată, pentru că aspectele semnalate în contestații au fost unele derizorii, altele hilare. De aceea, joia aceasta, pe 2 noiembrie așadar, Primăria Capitalei va ridica suspendarea licitației pentru cele 400 de autobuze urbane Euro 6”, a spus Firea, la ședința grupului de lucru constituit la nivelul PMB pentru organizarea licitației privind achiziția de autobuze.

Ea a menționat că noul termen limită pentru depunerea ofertelor va fi 10 noiembrie.

“Până pe 10 noiembrie vor fi depuse ofertele, deci e termenul limită, și în 25 de zile ar trebui să avem și rezultatele, bineînțeles, în condițiile în care nu vor fi din nou alte contestații”, a spus Firea.

Lasa un comentariu