Politică Societate

Firea: “Grindeanu și Ponta au uitat de România”

Publicat de A P
Primarul Capitalei Gabriela Firea a explicat de ce s-a implicat în politică în ultimele zile. Totodată, aceasta a ținut să precizeze că nu este normal ca în 6 luni șeful Executivului și primarul Capitalei să nu se întâlnească.

“O scurtă precizare, în aceste zile am primit anumite semnale de ce primarul Capitalei are opinii într-o criză politică? Mă interesează ca pe orice primar de capitală, o relație cu guvernul pentru că sunt enorm de multe proiecte care nu au legătură doar cu bugetul municipalității. Problemele structurale nu se pot rezolva cu măsuri luate la nivel de municipalitate: fie că vb de mediu, sănătate etc.

Dacă voia mea este aceea ca bucureștenii să aibă un trai decent ca în UE, atunci aceea e voia mea. Am cerut respect. În tot centrul Capitalei, primăria nu poate asfalta pentru că nu are avize de la Ministerul Culturii. În momentul în care un ministru de linie este nevoie de un grup de lucru, de intervenția mai multor ministere.”, a declarat Firea la A3.

Edilul a vorbit și despre acțiunile lui Sorin Grindeanu din ultimele zile.

“Nu sunt două grupări, există PSD care a validat CEx este format din președinții de organizații și din membrii marcanți, nu sunt persoane parașutate, și Ponta și Grindeanu știu importanța CEx, motivul pentru care trebuie să înceteze toată această dispută într-un grup este România, de care acești doi oameni au uitat. Altfel nu s-ar fi baricadat în Palatul Victoria, fără nicio susținere, ca două fantome.

Dacă eram Sorin Grindeanu aș fi fost om de onoare și plecam. Fac un apel la Sorin Grindeanu să se gândească la români, doar la cei care sunt de partea lui și nu de partea CEx și să facă gestul de onoare și să-și dea demisia. Este ultima șansă să plece cu bruma de onoare care i-a mai rămas”, a cpntinuat aceasta.

Lasa un comentariu