Politică Prima pagina Societate

Firea, în război cu Tudose: Se detașează de PSD

Publicat de A P
Tensiunile dintre Gabriela Firea și Mihai Tudose continuă. Scandalul dintre cei doi a început atunci când premierul s-a opus ideii municipalității de a organiza un târg de Crăciun în Piața Victoriei.

Primarul Capitalei consideră că Tudose vrea să ajungă la șefia PSD, altfel nu își explică atitudinea lui din ultima vreme, a declarat această la Antena 3.

“A fost o întâlnire la sediul PSD, va mai fi mâine una. Bineînțeles că se discută, noi am stabilit de comun acord, în CEx, după incidentele care au dus la căderea Guvernului Grindeanu, ca tot ceea ce avem de comunicat colegilor noștri să o face într-un cadru intern și statutar și să nu încercăm să creăm senzația că iar există mai multe tabere în PSD, aspect care ne dăunează. Dezbinarea în PSD nu e un lucru bun, trebuie să ne concentrăm pe programul de guvernare.

Premierul e cel care a inaugurat această perioadă, în care dă replici din ce în ce mai nepotrivite spun eu colegilor de partid, începând cu faptul că le-a numit penale pe două colege de-ale noastre într-o emisiune televizată, fără a fi luată o decizie a unei instanțe în acest sens, continuând cu faptul că, la informația colegului nostru Manda că se va organiza un miting, a spus că el este din Brăila și nu din Craiova, aș adăuga eu: deci, nu-l interesează mitingurile, continuând cu afirmația că nu a citit declarația președinților celor două Camere ale Parlamentului”, a declarat Firea.

Lasa un comentariu