Justitie Societate

Florin Iordache revine cu încă un proiect de lege controversat

Publicat de A P
Deputatul și fostul ministru al Justiției Florin Iordache a depus un proiect prin carea vrea să modifice Regulamentul Camerei în sensul scurtării la maximum a dezbaterii parlamentare și votului pe propunerile formulate de aleși.

Mai exact, după ce timpul care este alocat dezbaterilor se termină, amendamentele admise ar urma să fie votate în bloc, iar cele respinse, deloc.

Proiectul de modificare a Regulamentului Camerei Deputaților este semnat de deputații PSD Florin Iordache și Tudor Ciuhodaru, precum și de deputatul ALDE Marian Cucșa. Proiectul a fost depus joi, 7 decembrie, la Biroul Permanent, scrie digi24.ro.

“Iordache şi PSD modifică Regulamentul pentru a pune pumnul în gură Opoziţiei. Ultima hoţie marca PSD, de astăzi: Iordache a depus modificare de Regulament pentru a se vota în bloc amendamentele în plen. Iar cele respinse (ale Opoziţiei, în general) să nu mai poată fi susţinute. Am descoperit grozăvia săpând în site-ul Camerei astăzi pentru că au făcut totul pe repede înainte. Ieri au depus proiectul de lege la Biroul Permanent, imediat i-au dat număr de înregistrare şi număr de proiect de hotărâre a Camerei şi azi l-au şi băgat în şedinţa de Birou Permanent cu termen de depunere amendamente până luni”, a opinat membrul opoziției, deputatul USR Cătălin Drulă.

Lasa un comentariu