Justitie Prima pagina

Fostul purtător de cuvânt al SRI îi desfiinţează pe Coldea şi pe şefa DNA

Publicat de Eugenia Popescu
Colonelul SRI Nicolae Ulieru ii acuza pe generalul Florian Coldea si pe sefa DNA Laura Kovesi: “Oameni a caror mediocritate intelectuala este vizibila cu ochiul liber, si ma refer inclusiv la Kovesi si Coldea, au ajuns in niste functii mult prea mari. Si tin cu dintii de aceste pozitii, care au servit niste interese straine intereselor tarii, fie particulare, fie politice… Kovesi a fost pusa intr-o functie pentru care nu o recomanda absolut nimic.”

Colonelul Nicolae Ulieru, fostul purtator de cuvant al SRI o desfinteaza pe sefa DNA Laura Kovesi, dar si pe fostul prim-adjunct al SRI, generalul Florian Coldea. Ulieru sustine ca cei doi sunt oameni cu o mediocritate intelectuala vizibila, si ca au ajuns in functii prea mari pentru ei.
Fostul purtator de cuvant al SRI a declarat intr-un interviu acordat ziarului Evenimentul Zilei ca nimic nu o recomanda pe sefa parchetului anticoruptie pentru functia in care se afla, ca a fost pusa in fruntea DNA ca sa serveasca interesele lui Traian Basescu, ceea ce a si facut, si ca se vede Ioana d’Arc a luptei anticoruptie. Nicolae Ulieru confirma la randul sau ca in Romania se face politie politica si ca Serviciile executa ordinele. De asemenea, colonelul SRI a mai facut o acuzatie extrem de grava, cu iz de tradare nationala: “Kovesi si Coldea, au ajuns in niste functii mult prea mari. Si tin cu dintii de aceste pozitii, care au servit niste interese straine intereselor tarii, fie particulare, fie politice”.

Iata cateva declaratii facute de colonelul SRI Nicolae Ulieru :

“Cred ca in numele si sub acoperirea luptei anticoruptie s-au petrecut cele mai murdare chestii in Romania ultimilor 10-12 ani. Oameni a caror mediocritate intelectuala este vizibila cu ochiul liber, si ma refer inclusiv la Kovesi si Coldea, au ajuns in niste functii mult prea mari. Si tin cu dintii de aceste pozitii, care au servit niste interese straine intereselor tarii, fie particulare, fie politice. (…)Nu se mai face politie politica pe canalele vechii Securitati, dar se face politie politica pe interese. Daca un tip care se afla la conducerea statului, sau la conducerea Guvernului, are anumite interese si poate sa determine serviciile speciale, si aici nu e vorba doar de SRI, sa faca anumite operatiuni, reuseste. Serviciile, din pacate executa ordinele. (…)

Laura Kovesi, o mediocritate care a fost pusa intr-o functie pentru care nu o recomanda absolut nimic. Nici capacitatile ei intelectuale, care se vad din felul in care vorbeste, nici activitatea ei de nu stiu ce procuror prin Sibiu. A fost pusa acolo ca sa serveasca interesele lui Basescu si asta a si facut. Intre timp, si-a creat o serie intreaga de legaturi interne si externe, are o foarte puternica constiinta de sine, se crede Ioana d’Arc a luptei anticoruptie si le trebuie un buldozer ca sa o dea jos din fruntea DNA. (…)

Omul care le-a invartit pe toate si i-au si iesit toate este Traian Basescu. Eu am o admiratie pentru el, asa cum chirurgul are o admiratie pentru o rana plina de puroi, pe care trebuie sa o extirpe. E specialist in manipulare.

Citeşte mai mult pe luju.ro.

Citeşte şi:

Acuzaţii GRAVE din interiorul CSM

Lasa un comentariu