Sport

Gigi Becali: ”E foarte bine ce face Negoiță”

Publicat de Diana F
Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a vorbit despre situația de la Dinamo unde Ionuț Negoiță este dispus să vândă clubul oricui care vine cu 2 milioane de euro în schimbul pachetului de acțiuni ale clubului din Ștefan cel Mare. ”Vrea măcar 15% din cât a investit”, spunea Dănciulescu la o emisiune TV zilele trecute. Iar roș-albaștrii se bucură de această situație.

“Ce să zic despre problemele de la Dinamo? E foarte bine ce face Negoiță. Trebuie să își dea seama suporterii ce înseamnă un om care dă bani la fotbal. Să înțeleagă Talpan și CSA-ul ce înseamnă fotbalul. Un club, cu tot patrimoniul, se vinde cu 2 milioane de euro. Cum sa ceară CSA 37 de milioane pentru o marca licențiată?

Tot ce se întâmplă acum în fotbal e numai și numai în favoarea mea. O să vedeți și la Rapid. Nu cumpără nimeni, marca Rapid se dă cu cel mult 100.000 de euro.

Dinamo e un club mare și se vinde cu 2 milioane de euro, dar nu-l ia nimeni. Asta e mai important! Suporterii, care cred că sunt tari, să pună ei 2 milioane și să ia clubul”, a spus Becali la ProTV.

Citește și:

VIDEO Cum arată bradul de Crăciun de anul acesta din New York

Lasa un comentariu