Actualitate Politică

Grindeanu, după ce a fost ales președinte al ANCOM

Publicat de Sebastian A.

Fostul premier, Sorin Grindeanu, a declarat marţi, după votul Parlamentului prin care a fost numit preşedinte al ANCOM, că, în această calitate, nu mai este membru al PSD.

”În primul rând, daţi-mi voie să le mulţumesc colegilor parlamentari pentru încredere. E un domeniu în care am activat, este domeniul unde am terminat şi facultatea şi masteratul”, a spus Grindeanu, conform News.ro.

Întrebat ce părere are despre OUG privind măsurile fiscale pe care urmează să o adopte Guvernul, fostul premier a declarat că hotărârea poate fi bună.

”Nu pot fără a avea simulări să spun exact dacă da sau nu, dar sunt convins că atât timp cât Tudose a luat această hotărâre, este o hotărâre bună, care vine în folosul oamenior”.

”Poate ca şi sfat din partea mea, pe care de fapt i l-am şi spus, să se comunice mai mult pe acest subiect, pentru că e o etapă importantă în a explica de ce sunt bune aceste măsuri. Deocamdată, auzim în spaţiul public doar explicaţiile celor care critică, ceea ce nu e în regulă. Este treaba Guvernului în a explica aceste lucruri”, a adăugat Grindeanu.

Lasa un comentariu