Politică Societate

A început ședința PSD. Tudose:Demisionez dacă îmi cere partidul

Publicat de A P
Președintele PSD, Liviu Dragnea, și premierul Mihai Tudose au venit împreună joi la ședința Consiliului Executiv Național (CExN) al PSD.

Întrebat cum va arăta guvernarea după ședința de joi, Liviu Dragnea a afirmat că se înregistrează o creștere economică de 6,1%.

“Am văzut că e 6,1% creștere economică, va fi mai mare”, a spus Dragnea.

Chestionat dacă își mai păstrează intenția de a demisiona din funcție, Tudose a replicat: “Oricând îmi cere partidul, demisionez”, scrie Agerpres.

”Am ajuns într-o situație tensionată din cauza mai multor oameni, dar și din cauza mea. A fost o comunicare gestionată prost atât din partea mea, cât și din partea Guvernului. S-a intrat pe o spirală de suspiciune și neîncredere care l-a pus pe Mihai într-o stare de tensiune maximă. La Mihai am ținut și țin în continuare. Îmi asum starea de supărare și tensiune în care a ajuns premierul Tudose. Miniștrilor eu v-am primit cu drag pe fiecare în parte. Dar unii veneau la mineși discutau ceva, apoi mergeau la Mihai și spuneau să nu se facă. Guvernarea trebuie gestionată de Guvern. Eu a treia oară la Iohannis nu mă mai duc.”, a declarat Liviu Dragnea.

CITEȘTE ȘI:

Tăriceanu: „Nu putem accepta ca DNA să facă Guvernul”

Lasa un comentariu