Externe Panorama Prima pagina

INCREDIBIL Gestul care a lăsat o femeie cu doi copii pe drumuri

Publicat de Diana F
Te-ai gândit că dacă protestezi împotriva unui președinte poți fi concediat? Ei bine, asta s-a întâmplat zilele acestea în Statele Unite ale Americii. O femeie care are doi copii acasă nu a mai rezistat și când a văzut coloana oficială a președintelui american Donald Trump, i-a arătat degetul mijlociu.

Acest gest a fost fotografiat de un fotoreporter care călătorea împreună cu liderul Americii în timpul în care acesta părăsea terenul de golf din Sterling, Virginia, pe 28 octombrie.

“L-am văzut trecând și a început să-mi fiarbă sângele în vene… numai o treime din Puerto Rico are curent electric. Și l-am văzut că din nou este la terenul de golf”, a declarat Briskman, în vârstă de 50 de ani, pentru Huffington Post.

Imaginea a devenit virală în ziua următoare după ce a fost postată pe Twitter.

Iar motivul pentru care a fost concediată parte incredibil. Femeia, pe numele ei Juli Briskman, de profesie analist de marketing, și-a pus acea imagine pe rețelele de socializare și și-a anunțat angajatorul, Akima LLC, care supervizează contracte guvernamentale, despre mediatizarea de care a avut parte. Iar compania a concediat-o pe loc.

 

Lasa un comentariu