Justitie Prima pagina

Inspecția Judiciară, despre înregistrările cu Laura Codruța Kovesi

Publicat de Diana F
Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu în legătură cu înregistrările difuzate duminică seară și atribuite procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IJ, Alin Alexandru.

Ministrul demisionar al Justiției, Tudorel Toader, a spus luni la intrarea în ministerul pe care îl conducea că nu are pârghiile necesare pentru a verifica veridicitatea înregistrărilor în care apare procurorul-șef al DNA, dar va apela la Inspecția Judiciară pentru acest lucru.

“Am auzit și eu aseară în spațiul public această dezbatere, această controversă destul de puternică, destul de intensă cu privire la acele dialoguri pe care le-ar fi purtat doamna Kovesi. Ca ministru al Justiției nu am pârghiile necesare pentru a verifica eu veridicitatea înregistrărilor, veridicitatea conținutului acelor înregistrări. Ce pot să fac eu ca ministru al Justiției (…) vom sesiza Inspecția Judiciară pentru a verifica veridicitatea acelor interceptări”, a declarat Tudorel Toader, la intrarea în sediul Ministerului Justiției.

Citește și:

Poziția DNA despre înregistrarea cu Laura Codruța Kovesi

 

Lasa un comentariu