Sport

Iuliu Mureșan: ”Bokila este cam deturnat”

Publicat de Diana F
Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a explicat cum stau lucrurile în cazul transferului lui Jeremy Bokila. Congolezul va ajunge zilele viitoare la echipa din Gruia după ce el a fost dorit expres de Cosmin Contra la Dinamo. Din cauza faptului că Ionuț Negoiță nu i-a putut satisface pretențiile financiare, jucătorul a ales să meargă la Cluj.

”Adevărul este pe jumătate. Este cam deturnat. Lucrurile sunt de ore. Ne-am înțeles, mai lipsește o hârtie de club, un acord. Cred că da. Din ce-am văzut din presă, i-am oferit mai mult decât Dinamo.

A fost dorința noastră. Bokila este un jucător bun, țin minte cum am pierdut finala Cupei cu Ploiești, când a dat un gol foarte frumos de lângă Cadu.

 Am început în paralel cu Dinamo. S-a mers așa, până când a ales o viață mai bună”, a spus Mureșan la Digi Sport.

În momentul în care a aflat că este dorit de Dinamo, Bokila l-a sunat pe Contra, omul care i-a fost antrenor la Petrolul și în China (Guangzhou), promițându-i acestuia că va semna doar cu roș-albii și spunându-i că el este motivul pentru care a luat decizia.

În prima fază, Dinamo i-a propus lui Bokila un salariu de 10.000 de euro pe lună, în speranța că turcii de care aparține atacantul vor suporta o parte.

Totuși, după ce a văzut că Akhisar Belediyespor nu acceptă să-i plătească o parte din salariul de 35.000 de euro pe lună, impresarul jucătorului a început licitația cu alte echipe din România, precum Astra, CFR și CS U Craiova.

Citeşte şi:

VIDEO Cum au doborât neo-zeelandezii recordul mondial la ”haka”

Lasa un comentariu