Justitie Prima pagina Societate

Laura Codruța Kovesi, dezvăluire importantă

Publicat de A P
În timpul audierii CSM, Laura Codruța Kovesi a declarat că inspectorii de la Inspecția Judiciară care au efectuat controlul în DNA au pierdut un bilețel pe care sunt scrise numerele mai multor dosare instrumentate de Direcție.

Procurorul-șef a și arătat bilețelul respectiv în cadrul Secției pentru procurori a CSM, acolo unde prezintă punctul ei de vedere asupra raportului pe care l-a întocmit IJ după controlul de la DNA, scrie b1.ro.

“În timpul controlului, am sesizat anumite lucruri, poate am să le las pentru sesiunea care nu o să fie cu public, pentru a putea spune mai multe.

Senzația noastră și care s-a confirmat ulterior  a fost că au fost verificate anumite dosare, au fost verificate anumite activități pe care procurorii le fac, s-au citit anumite acte din anumite dosare  de către o parte a echipei de control.

Am aici un bilețel din cele multe pierdute de Inspecția Judiciară. Acesta este pierdut, în sensul că a fost pus în niște documente pe care probabil l-au rătăcit. Se poate observa cu ochiul liber că au fost trecute numere de dosare, după care unul dintre inspectorii judiciari personal completează din registru unde este acel dosar și ce s-a întâmplat cu el”, a susținut Laura Codruța Kovesi, citată de Agerpres.

CITEȘTE ȘI:

Laura Codruţa Kovesi, audiată în CSM

Lasa un comentariu