Justitie Politică Prima pagina

Legile Justiției: Dragnea le dă dreptate ambasadelor, dar din alt motiv

liviu dragnea
Publicat de Sebastian A.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, după ce ambasadele din România s-au arătat îngrijorate de schimbările propuse de ministrul Justiției la Legile Justiției, că îl încearcă acelaşi sentiment, dar din alt motiv.

„Și eu sunt îngrijorat când văd nişte ambasadori în România care îşi permit să ne interzică şi dreptul de a începe o dezbatere, urmează să ni se interzică dreptul de a gândi. Sunt îngrijorat de faptul că procurorii au început să certe judecătorii, mă interesează să văd ce spun asociaţiile magistraţilor şi UNJR şi am văzut că acolo există o susţinere pentru acele prevederi. Sigur că în final decizia va fi luată în Parlament, după dezbatere, cumpănire serioasă, nu pentru a subjuga ideea de justiție în România”, a spus azi Liviu Dragnea, scrie Digi24.

Și eu sunt îngrijorat când ambasadorii merg la ministere în fiecare zi să promoveze interesele unor companii străine, poate cineva se gândeşte că şi asta înseamnă act de corupție”, a spus astăzi Liviu Dragnea.

O declaraţie suprinzătoare din partea lui Liviu Dragnea, în condițiile în care, în urmă cu doar două zile, la o întâlnire cu ambasadorii români, şeful acesta le recomanda acestora să procedeze precum diplomaţii străini de la noi. Adică să se implice mai mult şi să susţină cu tenacitate interesele ţării lor.

Văd cu mare invidie ce fac ambasadorii străini în București. Văd cu câtă tenacitate promovează interesele economice ale ţării lor. A fost o încurajare ca şi ambasadorii noştri să facă acest lucru. Să nu uităm că dimensiunea economică e printre cele mai importante. De câte ori vine un înalt oficial, vine cu lista clară de interese pentru țara lui. Ar trebui să avem o implicare mult mai clară şi fiecare să ne gândim că tot ce facem trebuie să aibă o contribuție la o viaţă mai bună pentru români”, spunea Liviu Dragnea în 29 august.

Lasa un comentariu