Politică

Liberalii nu vor vota moţiunea de cenzură

Publicat de Eugenia Popescu
Liderii PNL s-au reunit luni, la Parlament, în prima şedinţă a Biroului Executiv (BEx) după congresul din week-end, când Ludovic Orban a fost ales președinte. Ludovic Orban a anunțat că PNL trebuie să decidă astăzi cum se poziționează față de criza politică.

PNL nu votează moțiunea de cenzură. Anunțul a fost făcut de președintele partidului, Ludovic Orban. Acesta a precizat că liberalii vor fi prezenți în sală, la dezbaterea moțiunii de cenzură, dar nu vor vota.

“Începem astăzi mandatul Biroului Politic Executiv ales la Congres. Ne începem activitatea în plină criză politică, o criză politică iscată din senin, provocată de partidul de guvernământ și majoritatea parlamentară printr-o iresponsabilitate crasă față de interesul public. Reglările de conturi din interior, bătăliile interne și dorința de dominație din PSD au creat o criză politică în România cu consecințe extrem de grave asupra imaginii României în lume, economiei și asupra societății în ansamblu”, a declarat președintele PNL Ludovic Orban la începutul Biroului Executiv.

Lasa un comentariu