Politică Prima pagina

Lovitură pentru Dragnea? Ce spune o figură importantă din PSD

Publicat de Diana F
PSD a anunțat ieri că pregătește niște mitinguri în București și în orașele mari, dar o persoană foarte cunoscută din acest partid care este în prezent la guvernare nu crede că este o idee deloc bună să apeleze la acest mijloc de manifestare.

”Personal nu cred că este cea mai potrivită soluție în preajma sărbătorilor să facem acest lucru. Nu am avut posibilitatea să mă exprim în partid în legătură cu acest subiect, dar dacă o să fie cazul, o să am această poziție. Care este rațiunea unor proteste când PSD este la putere. De regulă, protestele se fac împotriva Puterii”, a spus Ecaterina Andronescu la Realitatea.net.

Ce a declarat ieri Codrin Ștefănescu, secretarul adjunct al PSD:

“Ne-am întâlnit pentru că preşedinţii organizaţiilor judeţene au cerut această întâlnire cu Liviu Dragnea şi cu conducerea partidului. Mâine (luni – n.r.) va avea întâlnire cu restul preşedinţilor de judeţe. S-a stabili azi să facem un miting şi noi, un miting de protest. Mitingul nostru nu este pentru susţinerea Guvernului, nu pentru susţinerea lui Dragnea, a coaliţiei sau a programului de guvernare, pentru că astea deja au fost votate anul trecut de români. Va fi un miting împotriva statului paralel şi ilegitim, un miting împotriva abuzurilor, un miting împotriva ascultării telefoanelor, împotriva încălcărilor drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, un miting împotriva celor care consideră că din funcţiile pe care le au, nealese, pot să încalce Constituţia şi legile ţării şi să-şi constituie un grup organizat în care decid ei ce şi cum. Este un miting care arată care este adevărata majoritate în România, un miting pe care românii l-au cerut”.

Citește și:

Patriarhul Daniel, întâlnire de gradul 0 în Rusia

Lasa un comentariu