Panorama Prima pagina Sport

Maradona va juca fotbal contra unui președinte de stat!

Publicat de Diana F
Fostul mare fotbalist argentinian, poate cel mai bun al tuturor timpurilor, Diego Armando Maradona, a acceptat să joace fotbal cu un președinte de stat celebru în America de Sud. Este vorba despre liderul de stat venezuelean, Nicolas Maduro, cu care s-a întâlnit luni la Caracas.

“Voi juca sub conducerea lui Diego Armando Maradona, în apărare. Sunt bun la apărare și la executarea loviturilor de la 11 metri”, a declarat Maduro, fără a da mai multe detalii, la o ceremonie oficială la care a participat Diego Maradona.

Anterior, Maradona a semnat un contract cu postul de televiziune Telesur pentru producerea unei emisiuni în timpul Cupei Mondiale 2018 din Rusia. Spectacolul TV va fi numit “Din mâna lui 10″, cu referire la golul său marcat cu mâna la CM de fotbal din 1986, în partida cu Anglia.

În luna august, fostul mare fotbalist argentinian a transmis un mesaj de susținere a lui Maduro pe facebook.

”Noi suntem chaviști (Maduro este moștenitorul politic al defunctului președinte Hugo Chavez — n.r.) până la moarte. Iar când Maduro va ordona, eu voi îmbrăca haina de soldat pentru o Venezuelă liberă, pentru a mă bate împotriva imperialismului și împotriva celor care vor să profite de drapelele noastre, de ceea ce avem noi mai de preț”, a scris atunci Maradona pe Facebook.

Lasa un comentariu