Sport

Marius Niculae și Zicu, la Dinamo? Ce zic cei doi

Publicat de Diana F
Marius Niculae a fost destul de bucuros când a aflat că Ianis Zicu ar putea fi pe o listă a posibililor înlocuitori ai lui Adrian Mutu în funcția de director general al lui Dinamo. Iar Zicu i-a făcut o propunere în direct la digisport lui fostului atacant dinamovist.

”Mai știm un fost președinte de la Dinamo care face și el școala de antrenori. Da, l-aș vedea pe Zicu la Dinamo, de ce nu. Ai fi mai aproape de antrenor, ar fi o experiență în plus pentru tine, ai înțelege antrenorul poate mai bine și ai cunoaște ce să faci când ai fi tu la rândul tău tehnician”, a mai spus Niculae.

Răspunsul lui Zicu la emisiunea Fotbal Club a fost pe măsură, lucru care a dat de înțeles că are stofă de conducător în Liga 1. ”Dacă vii alături de mine! Și dacă lucrezi la club! Pentru că dacă am fi noi și alți foști jucători, cred eu că lucrurile ar merge foarte bine. Marius este un tip serios și nu poate fi coordonat de nimeni”, a spus Zicu.

Marius Niculae spune că nu se poate angrena într-o poziție oficială la Dinamo dat fiind oamenii din jurul lui Ionuț Negoiță. ”E destul de greu, am lucrat acolo, ultimele luni din cariera mea. E foarte greu într-un angrenaj în care foarte mulți oameni își dau cu părerea. Când se va înțelege că fotbalul este diferit de restul de afaceri atunci lucrurile vor merge cum trebuie”, a mai punctat ”Săgeată”.

Citește și:

Cine a fost de fapt Sfânta Parascheva, la moaștele căreia vin zilele acestea mii de pelerini

Lasa un comentariu