Sport

Ce a spus Mihai Stoica după bătaia din club

Publicat de Diana F
Managerul sportiv al FCSB-ului, Mihai Stoica, a fost implicat vineri noaptea într-o bătaie destul de urâtă într-un club de fițe din Capitală, în apropierea stadionul din Ștefan cel Mare. El a explicat cele întâmplate pe rețelele de socializare, postând și o fotografie unde arată că nu a suferit leziuni fizice.

“Am ieșit a 2 a oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident.

În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieșit din minți și am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deși părea că se liniștise.

Nu-l cauționez, a greșit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima. Am făcut ce ar face orice bărbat pt familia sa, pentru că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiționat, este familia mea. P.S. Azi dimineață am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-învinețit”, a fost mesajul postat de MM, adăugând și o imagine.

Citește și:

 

N-o să vă vină să credeți! Covrigii aceștia valorează mii de euro

Lasa un comentariu