Politică Societate

Ministrul Sănătății, mesaj pentru PNL

Publicat de A P
Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a salutat, sâmbătă, decizia anunțată de președintele PNL, Ludovic Orban, de a susține proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie și și-a exprimat speranța ca actul normativ să treacă rapid de Parlament.

„Salut decizia anunțată astăzi de președintele PNL, Ludovic Orban, privind susținerea proiectului de lege privind vaccinarea obligatorie. Este o dovadă de responsabilitate și de maturitate pe care mă bucur să o văd la liderii actualei Opoziții. Este foarte bine pentru societatea noastră că ne îndreptăm spre un consens al tuturor forțelor politice privind vaccinarea. Sunt încrezător, prin urmare, că proiectul de lege elaborat de Ministerul Sănătății va fi aprobat rapid de Parlament și că nu vor exista tergiversări”, a scris Florian Bodog pe Facebook.

Totodată, ministrul Sănătății a subliniat că toți părinții din România au nevoie de legea vaccinării pentru a proteja sănătatea și viața copiilor lor.

„Nu am făcut niciun secret din faptul că, în calitate de medic, de părinte, și acum de ministru, sunt un susținător fără rezerve al obligativității vaccinării. Este un motiv de optimism să știu că Puterea și Opoziția se plasează în aceeași tabără, a binelui public. După cum se știe, Ministerul Sănătății a elaborat normele legale privind vaccinarea și a instituit obligații și responsabilități clare atât pentru părinți, cât și pentru instituțiile statului, astfel încât apariția unei epidemii, ca cea de acum, să fie împiedicată”, a arătat ministrul.

Lasa un comentariu