Actualitate Sanatate Societate Vocea Bucurestiului

Ministrul Sănătății, reacție în cazul deciziei PMB de a achiziționa ambulanțe noi

Publicat de Sebastian A.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a anunțat joi pe pagina sa de Facebook că salutî inițiativa primarului general, Gabriela Firea, de achiziționare a 100 de ambulanțe pentru serviciul București – Ilfov.

“Este o nouă decizie care demonstrează că administrația locală bucureșteană este alături de cetățeni, mai ales atunci când aceștia se află în momente grele și când au nevoie urgentă de sprijin medical. În calitate de ministru al Sănătății, dar și de coleg, vreau să o felicit pe Gabriela Firea pentru această investiție importantă în sănătatea bucureștenilor. Avem un primar general foarte bun și mă bucur că, împreună, facem echipă pentru a dezvolta serviciile de sănătate din Capitală”, a scris Florian Bodog.

Acesta a reamintit inițiativa Primăriei Sectorului 1 de extinderea și dezvoltare a serviciilor medicale oferite de Spitalul de Urgență Floreasca.

“Capitala are nevoie de o nouă infrastructură medicală, care să corespundă așteptărilor firești ale cetățenilor, iar echipa PSD din București face exact ceea ce trebuie”, a mai scris ministrul.

Lasa un comentariu