Prima pagina Societate

NOU la Metrorex. Noi tipuri de cartele la metrou

Publicat de Eugenia Popescu
Metrorex introduce noi tipuri de cartele la metrou. Este vorba despre cinci titluri de călătorie cu metroul, care vor fi disponibile începând de duminică, anunță un comunicat al companiei.

“Metrorex informeaza calatorii ca, incepand de duminica, 15 octombrie a.c., va introduce spre achizitionare cinci noi titluri de calatorie cu metroul. Prin acest proiect, aprobat prin Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 1450 din 29 septembrie 2017 si tiparit in Monitorul Oficial al Romaniei in data de 10 septembrie a.c., Metrorex imbogateste paleta de titluri de calatorie ce vor veni in sprijinul calatorilor, fara implicatii financiare suplimentare din partea acestora.”, se arată în comunicatul societăţii.

Potrivit sursei citate, noile titluri de călătorie cu metroul şi tarifele aferente acestora sunt:

– cartela cu o calatorie – 2,5 lei;
– abonamentul anual – 720 lei;
– cartela grup 3 persoane – 5 lei;
– cartela grup 4 persoane – 6,5 lei;
– cartela grup 5 persoane – 8 lei.

Avantajele noilor titluri de calatorie:
– cartela cu o singura calatorie poate fi folosita de pasagerii care doresc sa efectueze o singura calatorie cu metroul;
– abonamentul anual urmareste fidelizarea calatorilor de zi cu zi pe o perioada mai mare de o luna si ofera avantajul unor costuri lunare reduse fata de cele generate de achizitionarea mai multor abonamente lunare. Astfel, prin comparatia costurilor anuale pentru cele doua tipuri de abonamente, calatorii care opteaza pentru acest abonament pot beneficia de circa o luna si jumatate de “gratuitate” la transportul cu metroul;
– cartelele de grup (3, 4 sau 5 persoane) vin in sprijinul grupurilor (atat calatori fideli, cat si turisti) cu preturi mai avantajoase per calatorie fata de titlurile existente, se mai arată în comunicat.

Lasa un comentariu