Actualitate Externe Prima pagina Societate

O comunitate din Marea Britanie ajută familiile sărace din România cu pachete de Crăciun

Publicat de Sebastian A.

Mai mulți credincioși din Stratford, Marea Britanie, s-au mobilizat într-o campanie care vrea să aducă zâmbete pe fețele oamenilor săraci din România.

Malcolm și Anne McCulloch. membri ai Bisericii Baptiste din Stratford, pregătesc cutii cu cadouri pentru românii săraci. Aceștia organizează pentru al patrulea an consecutiv această campanie prin care trimit cutii cu diferite lucruri în România, scrie stratfordobserver.co.uk.

“Este minunat să vedem sprijinul pe care l-am primit din zona Stratford și care a tot crescut în ultimii patru ani. Anul trecut am adunat 350 de cutii, iar de-a lungul anilor am primit multe astfel de cutii pregătite de indivizi, de la locuri de muncă, școli și biserici”, spune Anne McCulloch.

Cei doi organizatori au venit în 2016 personal în România pentru a împărți cadourile și au spus că au fost impresionați de câtă bucurie au putut vedea pe fețele celor care au primit cutiile.

“Pentru noi a fost minunat să ne întoarcem (n.r – în România), la doi ani de la ultima vizită. Am vizitat aceleași sate ca ultima dată și am vazut aceleași condiții minime în care multe familii trăiesc”, a spus Malcom McCulloch.

Elevii de la Bridgetown Primary School au pregătit deja 80 de cutii cu cadouri care vor ajunge în România.

Donațiile se mai pot face până pe data de 15 noiembrie.

Pentru mai multe detlii, organizatorii au pus la dipoziție o adresă de email și un număr de telefon:

Email: mccullochanne_malc@yahoo.co.uk

Telefon: 01789 294908

Citește și:

VIDEO Această hartă îți arată originea limbilor europene

Lasa un comentariu