Actualitate Finante & Afaceri Politică

Orban, despre măsurile fiscale: Vom stabili un plan de acțiune

ludovic orban
Publicat de Sebastian A.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, referitor la măsurile fiscale pe care le vrea Coaliția PSD-ALDE, că liberalii vor organiza acțiuni ample pentru a stopa aceste modificări.

”Coalizarea mediului de afaceri, a tuturor partenerilor sociali care înțeleg gravitatea acestor măsuri. Declanșăm un șir de consultări și în mod evident că în cadrul acestor discuții vom stabili și un plan de acțiune care poate să includă inclusiv proteste în stradă, atacuri la Curtea Constituțională, sesizarea Avocatului Poporului”, a declarat, într-o conferință de presă, Ludovic Orban.

”Legea bugetului de stat se constituie în baza legislației în vigoare, în domeniul fiscal. Oricum au întârziat cu proiectul de lege a bugetului de stat, care trebuia prezentat în luna octombrie. Și părerea mea e că vor da prin ordonanță. Și aici o să încercăm să atacăm prin toate canalele și modalitățile posibile. Nu e de joacă. Aceste măsuri sunt foarte grave. Ele de fapt compromit perspectivele de dezvoltare a României pe termen mediu și lung și vor duce România în criză”, a subliniat Orban.

 

 

Lasa un comentariu