Politică

Ponta atac pe Facebook: “Tineri chemaţi să fie doar decor “

Publicat de Eugenia Popescu
Fostul premier, Victor Ponta, a lansat duminică un atac dur la adresa liderilor PSD, după congresul TSD în care a fost ales noul președinte.

“Am infiintat TSD ( Tineretul Social Democrat) in Noiembrie 2002 alaturi de 100 de tineri care isi doreau sa schimbe si Partidul si Romania/ am fost primul Presedinte al TSD si ma voi mandri mereu cu cei din echipa de atunci / la “Primavara Social Democrata” melodia noastra a fost “Exercitiu” a lui Valeriu Sterian. ( pe atunci cred ca Liviu Dragnea se pregatea sa vina de pe PD la PSD !
Azi se vorbeste de “Pirati” cu inculpati, baroni locali, mafioti transpartinici, secretare si soferi , agramati si aroganti si tineri chemati sa fie doar decor pentru liderii “Cartelului”! Nu chiar ce ne gandeam atunci.
Macar presedintele TSD este singurul sef de organizatie nationala a PSD care nu e din Teleorman- deocamdata?”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Peste 2.500 de tineri social – democraţi îşi vor alege duminică preşedintele pentru următorii doi ani, în cadrul unui Congres organizat la Romexpo, unde sunt aşteptaţi tineri de stânga din SUA, din statele UE şi din Republica Molodova. În prezent, liderul TSD este Gabriel Petrea, ministru al Dialogului Social. La alegeri, el va candida pentru un nou mandat.

Dintre liderii PSD, la Congres au fost prezenţi Liviu Dragnea şi Nicolae Bădălău, precum şi ministrul Apărării Mihai Fifor. La eveniment a participat şi premierul Mihai Tudose.

Am infiintat TSD ( Tineretul Social Democrat) in Noiembrie 2002 alaturi de 100 de tineri care isi doreau sa schimbe si…

Posted by Victor Ponta on 12 Noiembrie 2017

Lasa un comentariu