Actualitate Politică

Ponta, mesaj pentru Dragnea, după ce PSD a pierdut alegerile la Deva

Publicat de Sebastian A.

Deputatul Victor Ponta a declarat luni, referitor la scorul alegerilor din Deva,  că scorul obținut de formațiunea ProRomânia reprezintă dovada unei alternative “serioase” la PSD și PNL.

“Felicitări doctorului Marius Blendea și celor câțiva colegi de la #ProRomânia pentru curajul de a candida și pentru faptul că au oferit o alternativă serioasă la PSD și PNL. 13,5% — o treime din voturile PNL și mai mult de jumătate din cele ale PSD este un rezultat mai mult decât onorabil. Fără mașinărie de partid, fără echipe de activiști, fără resurse financiare și administrative era probabil imposibil de făcut mai mult acum”, a scris Ponta pe Facebook.

El spune că rezultatul PSD este “o rușine”, pe care spune că o regretă, dar “absolut normală” după scorul obținut la alegerile recente pentru Primăria Târgu Jiu.

“Liviu Dragnea a impus peste capul organizației locale un candidat traseist și trădător venit în ultimul moment la PSD după ce candidase și pierduse în 2016 din partea PNL. (…) După ce ai pus un candidat care este proprietarul Antena 1 Deva, după ce ai dus în oraș în două săptămâni președintele PSD, prim-ministrul și jumătate din Guvern, plus primarul general al Bucureștiului, după ce ai făcut milioane de promisiuni, ai cheltuit o mulțime de bani și ai folosit toate instituțiile publice locale și deconcentrate, să reușești să convingi doar 5.000 de oameni să te voteze este un dezastru pe care degeaba îl cosmetizezi. Marius Blendea cu Victor Ponta și încă o mână de oameni au obținut 3.000 de voturi”, a adăugat fostul premier.

El a mai adăugat că nu îl încântă nici ideea că PNL a câștigat.

“Nu mă bucur deloc pentru victoria candidatului PNL. A primit voturile liberalilor tradiționali din oraș și voturile negative la adresa lui Dragnea, Mărginean și toată trupa de baroni nepoftiți aduși de ‘Cartelul’ din Sud pe capul bieților locuitori din Deva. Noul primar a fost viceprimar șase ani și nu a făcut nimic, iar promisiunile din campanie au fost demagogice și neserioase. Dacă însă va face treabă pentru oraș, voi fi primul care să îl felicite”, a transmis Victor Ponta.

Lasa un comentariu